OSKA Rotterdam interieur
 

Langskomen kan ook !

U bent van harte welkom bij OSKA Rotterdam


Bij OSKA Rotterdam vindt u een uitgebreide collectie OSKA mode. 
U bent 7 dagen per week welkom in onze winkel aan de Nieuwe Binnenweg. 

OSKA Rotterdam is geopend:
dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur
zondag en maandag van 13:00 - 17:00 uur

Tip: check altijd even Google voor actuele openingstijden.

En in de webshop kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht. U vindt daar overigens dezelfde collectie als in de winkel.


OSKA kleding kenmerkt zich door een heldere vormentaal, uitgevoerd in bijzondere, natuurlijke materialen. Daardoor staat OSKA mode garant voor een simpele maar altijd bijzondere look. 

OSKA kleding is tegelijkertijd zowel elegant als casual. De goede en flexibele pasvorm zorgt voor bewegingsvrijheid en dat maakt dat OSKA kleding prettig draagt. De stoffen die OSKA gebruikt hebben een natuurlijk en authentiek karakter.  
Klik hier om een film over de designfilosofie van OSKA te bekijken.


Franca Meeuwsen


P.S. Naast OSKA R'dam vindt u SIRENE ModeSTERK MERK VOOR STERKE VROUWEN, met merken en accessoires die zich heel goed laten combineren met de kleding van OSKA

 


                                                                    
Sirene en OSKA Rotterdam zijn heel goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tram 4 stopt voor de deur (halte Bloemkwekerstraat) en het Centraal Station is 10 minuten lopen. Maar als u toch liever met de auto komt dan kunt u bij ons voor de deur parkeren. 
Alleen is het betalen van parkeergeld in Rotterdam een crime en bovendien ook nog eens niet goedkoop. Om het u gemakkelijk te maken hebben we daarom, in samenwerking met ParkLine, een oplossing gevonden voor de betaalperikelen: als u bij ons winkelt, parkeert u op onze kosten. U hoeft ons alleen even uw kenteken door te geven en het wordt voor u geregeld.