Nieuwsbrief 4 april 2015

Nu ook voorjaarscollectie van Ien en Jan bij Sirene
U kent de prachtige breisels van het creatieve Tilburgse ontwerpersduo Ien en Jan misschien al van de prachtige wollen wintervesten uit onze wintercollecties.
Ien en Jan hebben een reputatie als het gaat om het ontwerpen en maken van bijzondere breisels. Ze hebben er een neus voor om overal de mooiste garens te vinden die ze in hun ontwerpen verwerken. Die zijn soms ogenschijnlijk simpel maar in wezen uiterst geraffineerd en elegant. 
We zijn erg blij dat we nu ook in de zomercollectie een serie prachtige vesten uit Tilburg hebben.

De grote diversiteit in vesten is het sterke punt van de collectie. In uni of met ingebreide patronen, kort of lang, elk vest is een klein kunststuk. U zult verrast zijn over pasvorm en draagcomfort.
 
Paaseieren zoeken in de webshops
Op Eerste Paasdag, zondag 5 april is het tussen 10:00 en 14:00 uur Paaseieren zoeken in de webshops van OSKA en Sirene.

Elk paasei levert u een aantrekkelijke korting op. In elk gevonden paasei zit een kortingscode verstopt die u tot 5 mei a.s. in de webshop kunt gebruiken.
 
Op verzoek van veel klanten is het in zowel de OSKA webshop als in de Sirene webshop mogelijk om uw bestellingen met PayPal te betalen.
 
Sjaals en sieraden maken uw outfit af
Sjaals zijn vanaf het begin een sterk punt van Sirene geweest. Ons motto blijft onverminderd: en …. de mooiste collectie sjaals van Rotterdam.

De voorliefde van de oprichtster van Sirene, Franca Meeuwsen, voor mooie stoffen en grafische dessins, komt in Sirene's grote collectie sjaals misschien wel het beste tot uitdrukking. 

Met een sjaal of een sieraad geef je met een relatief kleine investering je garderobe weer een heel nieuw elan. Een kleine toevoeging, waar je grote veranderingen mee kunt aanbrengen in je outfit. 
Die favoriete jurk van vorig seizoen ziet er met een soepele sjaal van zijde of met een kleurrijk halssieraad van Annemieke Broenink opeens weer heel anders uit. 
 
De collectie sieraden van Annemieke Broenink staat nu in een aparte rubriek in de webshop. En ook de sjaals hebben hun eigen plek in de webshop gekregen. Sirene heeft ook deze zomer weer een uitgebreide collectie sjaals.  Van vederlichte zijde, koele katoen of van dunne wol. En bent u gevoelig voor wol dan hebben we ook altijd sjaals van modal, acryl of ander niet irriterend materiaal.
 
Voor sjaals en sieraden geldt een aangepast tarief voor de verzendkosten, slechts € 3,75.
 
Geheugensteuntjes
- De loterij met als prijs een gratis kleurenanalyse voor twee loopt nog tot 18 april.
 
- Sirene en OSKA Rotterdam zijn nu 7 dagen per week open.
 
- Pasen (5 en 6 april) en koningsdag (27 april) zijn we gesloten.
 
Uitgaanstip


Fotomuseum Rotterdam:

Rotterdam in the picture
Cas Oorthuys 1950
Stoer, brutaal, dynamisch, modern: Rotterdam is niet bang!
Al 175 jaar wordt in beeld gebracht hoe de stad steeds opnieuw op de schop gaat, in een aanhoudend proces van opbouw, sloop, wederopbouw en uitbreiding. Het proces van verandering heeft in de afgelopen 175 jaar tot veel bijzondere foto opdrachten, foto´s en fotoseries geleid.
Een mooie selectie daarvan in nog tot 17 mei a.s. te zien in een schitterende tentoonstelling in het 

Nederlands Fotomuseum
Gebouw Las Palmas
Wilhelminakade 332
3072 AR Rotterdam 
 
English summary
We are very happy that the beautiful cardigans by the designer duo Ien & Jan that we use to have in the wintercollection, now are also available in a summer version.
The cardigans are made of the finest fabrics. They sometimes look simple at first glance but in fact are very spphisticated and elegant. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Look for easter eggs in our webshops on Sunday 5 th of April between 10:00 and 14:00 h. Each egg gives you a nice discount  in our webshops. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
You can now pay with PayPal in both our shops. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Shawls have always been a strong point in the Sirene collection. Shawls and jewelry are an easy way to give your outfit a new elan at a minimum of costs.
Shawls and jewelry now have their own spot in the Sirene webshop. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
We warmly recommend the exhibition “Rotterdam in the picture” at the Nederlands Fotomuseum.