Nieuwsbrief 3 oktober 2015

UITNODIGING: met Sirene / OSKA naar de Kunsthal
exclusieve, gratis avondopenstelling van de Keith Haring tentoonstelling
Keith Haring The Political Line
Samen met een aantal collega-winkeliers aan de Nieuwe Binnenweg hebben wij een stucturele samenwerking met een aantal musea in het naastgelegen museumkwartier.
Speciaal voor de klanten van de deelnemende winkels - voor u dus - is er in dat kader op
donderdagavond 15 oktober a.s.
 
een gratis, exclusieve avond openstelling van de Keith Haring tentoonstelling in de Kunsthal. 

De Kunsthal is dan, speciaal voor onze klanten, geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Voorafgaand, van 16.30 tot 18.45 uur hebben we voor u bij OSKA en Sirene een lekker hapje en drankje klaar staan. En speciaal voor de gelegenheid kunt u dan ook nog eens genieten van interessante kortingen. 
We blijven die avond een uurtje langer open als normaal, tot 19:00 uur. Om 18:45 uur lopen we dan, samen met de bezoekers van de andere deelnemende winkels, naar de Kunsthal. Dat is op loopafstand, ca. 10 minuutjes.

U bent bij deze van harte uitgenodigd om mee te gaan. En neemt u gerust een introducée mee: hoe meer zielen hoe meer vreugd !

Het enige wat we van u vragen is om u even aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan eenvoudig door even een mailtje te sturen naar info@sirene-mode.nl of (tijdens openingstijden) te bellen op nummer 010 – 848 75 25.
 
Keith Haring: the Political Line 

De grootse tentoonstelling rondom het leven en werk van de invloedrijke Amerikaanse kunstenaar en activist Keith Haring (1958-1990). ‘Keith Haring. The Political Line' is nog tot 7 februari 2016 te zien. Het is de eerste tentoonstelling in Nederland die uitvoerig ingaat op de sociale en politieke aspecten van zijn levenswerk. Honderdtwintig kunstwerken laten een onderbelichte kant van de wereldberoemde kunstenaar zien, het is een visueel spektakel met grote impact.
Haring, een protegé van Andy Warhol, liet zich inspireren door graffiti, strips, muziek, dans en zowel de ‘hoge' kunst als de ‘populaire' cultuur. Haring beschouwt kunst als publiek recht en publiek bezit

De thematische opstelling van de kunstwerken in ‘The Political Line’ toont samen met dagboekfragmenten, archief- en documentairemateriaal hoe toegewijd Haring zich inzet voor de complexe vraagstukken in zijn tijd.
 
English summary

Together with some other shops at Nieuwe Binnenweg we support the museums in the nearby Rotterdam Museum District.

Especially for the customers of the participating shops there will be a exclusive evening-opening of the Keith Haring Exposition in the Kunsthal on 15 Octobre.
The Kunsthal will be open from 19:00 h till 21:00 h exclusively for our customers.
Our shop will stay open an hour later as usually (till 19:00 h) and we will welcome you with drinks and snacks starting at 16:30 h. For the occasion we also have special discounts.

If you want to join us please let us know either by e-mail (sirene@sirene-mode.nl) or by phone 010 – 848 75 25.