Nieuwsbrief  28 december 2016

SALE just got better
View this email in your browser

SALE


just got better
OSKA  nu tot 50% korting op het grootste deel van de wintercollectie.
SIRENE   20 - 30 – 50 – 70 % korting op de de wintercollectie.
zowel in de winkel als in de webshops.
 
 
Eerste deel

nieuwe collectie

gearriveerd
Het begin is er: de eerste levering van de OSKA voorjaarscollectie 2017 is binnen ! 
De eerste levering van OSKA bestaat voornamelijk uit kleding gemaakt van polyamide met elastaan. Een materiaal dat binnen de OSKA collectie steeds populairder wordt dankzij zijn fantastische eigenschappen. 
Het materiaal is licht, soepel, kreukherstellend, niet benauwd maar ademend en reuze makkelijk in onderhoud. Deze eigenschappen maken het materiaal zo comfortabel en prettig in het dragen.
Niet voor niets wordt het ook vaak in sportkleding gebruikt.  En dan is het ook nog eens ideaal voor op reis omdat het weinig ruimte inneemt en u er altijd goed gekleed en verzorgd uitziet.

Vorig jaar waren de OSKA kledingstukken van deze “travel” kwaliteit vrij snel uitverkocht. Dit jaar heb ik er daarom meer van ingekocht. Wel veel in zwart en later in het seizoen ook in de kleur onyx, een donkergrijs.
Ook bij Sirene zien we dit fantastische materiaal. Nu al in de winkel in de collectie TRVLDRS by Zenggi. En binnenkort in de Elsewhere collectie.
             jurk Flair                                 jurk Polo                                   jurk Easy
 

Laatste dagen

Profiteer nog tot einde van de maand van onze december actie: geen verzendkosten op in december geplaatste bestellingen.
 
 
Rest mij u, namens het hele team van OSKA Rotterdam en Sirene Mode, een heel gezond, gelukkig en stijlvol nieuwjaar te wensen.
 
Graag tot ziens in de winkel of online.