Nieuwsbrief 21 juni 2015

Summer Sale is gestart !     (english summary below)
 


Summer sale is
gestart.
De zomeruitverkoop is van start gegaan met  30% korting bij Sirene en OSKA. Bij Sirene is de uitverkoop ook meteen online begonnen.
TIP: hou de webshop goed in de gaten want vanaf nu worden er dagelijks nieuwe artikelen afgeprijsd.

LET OP: Bij OSKA Rotterdam is de uitverkoop in eerste instantie alleen in de winkel en niet online. Pas vanaf 3 juli a.s. kan de OSKA en ISCHIKO collectie ook online met korting besteld worden.

De reden dat we in de OSKA webshop later starten is de afstemming met OSKA shops in de rest van Europa. Omdat in sommige landen de uitverkoop later van start gaat is centraal besloten om de online uitverkoop in alle OSKA shops in heel Europa op dezelfde dag te laten beginnen.
 

Samenwerking Musea
uitgebreid.

 
De samenwerking die we, met een aantal collega-winkels aan de Nieuwe Binnenweg, hebben met de Kunsthal wordt voortgezet èn uitgebreid. Er is een mooie folder gemaakt over de Nieuwe Binnenweg als leukste winkelstraat van Nederland die via de musea rond het Museumpark wordt verspreid.

Komend najaar krijgt de samenwerking gestalte in een grote Keith Haring tentoonstelling in de Kunsthal.
De komende maand, juli, staat de Nieuwe Binnenweg in het teken van de Design Derby in museum Boijmans van Beuningen. De tentoonstelling is vorige week vrijdag door koningin Maxima geopend en nog tot 13 september te zien.
Design Derby nog t/m 3 september in museum Boijmans van Beuningen.
 
In deze ‘design derby’ gaan de vormgevingsiconen van Nederland en België van de afgelopen 200 jaar een spannende confrontatie met elkaar aan. Van koninklijke opdrachten van Willem I en Leopold I, de sierlijke Belgische Art Nouveau tot de strakkere Nederlandse variant en van de eigentijdse ambachtelijke hoogstandjes uit België tot het nuchtere Dutch Design van nu.


De hele maand juli krijgt u bij een aankoop in een van de aangesloten winkels (herkenbaar aan het gestreepte lint op de etalage) een aantrekkelijke korting op de entreeprijs van het museum.
 
Zaterdag 27 juni: Straat Festival Levende Beelden
Het jaarlijkse festival met Levende Beelden, theater, kunst & muziek is inmiddels een goede traditie geworden op de Nieuwe Binnenweg.
Kom kijken en u verwonderen over welk beeld een echt beeld is en welk beeld leeft.
Op zaterdag 27 juni, vanaf 13:00 uur, kunt u oog in oog komen te staan met de meest bizarre, bijzondere en levende beelden en verfrissende theatrale acts.

Om het Festival extra luister bij te zetten krijgt u deze zaterdag bij aankopen boven de € 100 een sjaal cadeau ter waarde van € 19,50.
 
Herrinering: in de maanden juli en augustus zijn we op zondag en maandag gesloten