Eerste deel najaarscollectie OSKA gearriveerd en online.
Beste klant,
 
Het eerste deel van de nieuwe najaarscollectie (ongeveer 20%) is vroeg binnengekomen dit jaar. En ik ben er zo enthousiast over dat ik hem meteen in de winkel heb gehangen en online gezet.
Begin augustus verwacht ik een tweede levering, en ook die zal zo snel mogelijk online gaan.
De kleuren zijn prachtig. Warm spicey rood, lichte en donkere grijzen, pittig mosterdgeel, grijsgroen en zachtbruin. Ziet u de combinaties al voor u ?
En natuurlijk is er zwart. Mooi op zichzelf en fantastisch om mee te combineren. 
Sterke items zijn de broeken Pompea, een OSKA klassieker in warme velourstinten. Daarnaast wijde 7/8 en lange broeken in viscose en winterkatoen, knielange vesten, aansluitende en zeer ruim vallende shirts in katoen en viscose. 
Over het algemeen is de pasvorm van de nieuwe collectie ruim, maar de collectie is zo divers dat er voor elk wat wils te vinden is.
Mijn advies is om snel langs te komen (in de winkel of online) nu de keuze in kleur en maten nog ruim is.
UITVERKOOP
Ondertussen gaat de uitverkoop bij Sirene en OSKA gestaag door. Bij OSKA start de online uitverkoop op 21 juli. In de winkel is OSKA wel afgeprijsd. Bij Sirene beginnen we op vrijdag 4 juli met verdere afprijzingen. En die gaan nu oplopen tot 50 %. 

Zaterdag 5 juli PROEVENEMENT 2014 

Zaterdag 5 juli is er een proevenement op de hele Nieuwe Binnenweg, van het Eendrachtsplein tot aan Delfshaven. Wist u trouwens dat dat de langste winkelstraat van Nederland is ?
Als u op internet een strippenkaart download ziet u welke zaken meedoen. Daar kunt u voor 1 euro een lekker hapje krijgen.
Ook de andere winkels aan de Nieuwe Binnenweg doen mee met aangepaste acties. Zo krijgt u bij Sirene een smakelijke korting van 50 % op een groot aantal accessoires. En ook het weer lijkt mee te gaan werken: succes verzekerd.

UITGAANSTIP: CONNY JANSSEN DANST MIRROR MIRROR
Na de van Nelle fabriek, het dak van de Hofbogen en de RET tramremise Hillegersberg, verlaat Conny Janssen Danst in de zomer van 2014 opnieuwe het pluche van het theater.

Een unieke artistieke samenwerking op een al even unieke en bijzondere locatie.Dat is MIRROR MIRROR, met livemuziek van kamerorkest Sinfonia Rotterdam. Twee topgezelschappen in een robuuste hal waar voorheen omderzeeboten werden gebouwd.

In de maanden Juni en Juli, Onderzeebootloods Rotterdam.
NB In de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten.
Facebook
Twitter
Website Sirene
Website OSKA Rotterdam
Sirene en OSKA Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 48 - 50
3015 BA Rotterdam
Tel. (010) 848 75 25
Copyright 2014 Sirene mode, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor inschreef in onze winkel of online.

Our mailing address is:
Sirene mode
Nieuwe Binnenweg
48
Rotterdam3015 BA
Netherlands