Nieuwsbrief 16 november 2014

Hoedenatelier Wil Kooman te gast
Hoofddeksels van de Rotterdamse ontwerpster Wil Kooman.

Wil Kooman ontwerpt en modelleert exclusieve baretten en hoeden in originele en opvallende stijl in eigen atelier.
Elk hoofddeksel is een sculptuur. Als uitgangspunt van haar creaties verwerkt zij natuurlijke materialen, zoals dubbelzijdige kleurrijke gewassen wol. Door het gebruik van deze rekbare stof draagt het comfortabel en zijn de hoeden warm en geschikt voor iedere maat.
Elke hoed is uniek en maakt geen deel uit van een serie. Prijzen variëren van
€ 47,50 tot € 85,-.
De hoeden zijn tot het einde van het jaar te zien en te koop bij Sirene / OSKA Rotterdam. Leuk om cadeau te geven of te krijgen.
 
Cadeautips.
Behalve de hoeden van Wil Kooman hieronder nog wat cadeautips voor de komende feestmaand. Om te schenken of voor op uw eigen verlanglijstje.
Nieuw in de collectie: sieraden uit Duitsland van Adi, in prijs varierend van € 33,50 tot 47,50.
Handtassen van het Italiaanse merk O'bag. Prijs € 57,50
Sirene / OSKA Rotterdam cadeaubon.

De perfecte oplossing als u niet direct het juiste cadeau kunt vinden of gewoonweg even geen tijd heeft.
De cadeaubon is inwisselbaar in de winkel bij Sirene of bij OSKA Rotterdam.
Cadeaubonnen zijn in de winkel verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.
We hebben een feestelijke verpakking voor de cadeaubonnen gemaakt. U kunt kiezen uit zeven handgemaakte enveloppen, variërend van handgeschept papier met bloemmotief tot vrolijke dessins.
In de webshop zijn de cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf € 25, of veelvouden hiervan.

Daar kunt u mee voor de dag komen !

En mocht u er niet uitkomen dan kunt u voor een vrolijk, aandachtig en persoonlijk cadeau altijd terecht bijexcentriek warenhuis Voorlopig aan de Nieuwe Binnenweg op nr. 165.
Aanrader !
 
Met Sirene / OSKA Rotterdam gratis naar de Kunsthal.

Een aantal winkeliers van de Nieuwe Binnenweg, waaronder Sirene / OSKA Rotterdam, is een structurele samenwerking met de Kunsthal aangegaan. Na de uiterst geslaagde samenwerking in het kader van de S.H.O.E.S. tentoonstelling speelt het volgende project zich af rond de James Bond tentoonstelling die nog tot 8 februari te zien is.

Wie over de Binnenweg loopt  kan het niet missen: de etalages staan in het teken van James Bond en winkelramen zijn, net als een aantal markante gebouwen in de stad, voorzien van een gouden driehoek. De Bond manifestatie zal in het weekend van 6 – 8 februari worden afgesloten met een Bond marathon waarin alle Bond films worden gedraaid in De Gouverne (voorheen Lantaren / Het Venster) in de Gouvernestraat.

Op 20 november is er voor de klanten van de deelnemende winkels een speciale avond openstelling van de tentoonstelling in de Kunsthal. We zijn die avond tot 18:30 geopend. Dan gaan we, samen met de andere deelnemende winkels, naar de Kunsthal. U en uw partner zijn van harte welkom. Vanaf 17.00 uur hebben we een hapje en een drankje klaar staan. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via info@sirene-mode.nl
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Sirene
Sirene
OSKA Rotterdam
OSKA Rotterdam