Nieuwsbrief 11 december 2015
r
 
OSKA online koopjesjacht gestart ...

De OSKA uitverkoop is gestart: zowel online als in de winkel is de najaarscollectie nu 30 % afgeprijsd.
... en nieuwe voorjaarscollectie komt binnen

En ondertussen zijn de eerste artikelen van de nieuwe voorjaarscollectie 2016 gearriveerd en online gezet. De komende weken verwachten we de rest. 
jurk Naima                                                                        vest Orla
In 2006 ben ik begonnen met de verkoop van het merk Oska en ik kan u verzekeren: dit is de mooiste collectie tot nu toe.
Toen ik de collectie een half jaar geleden voor het eerst zag werd ik er spontaan erg blij van: een feest van vorm en kleur en dat alles in de mooiste materialen. 
Het begin is er !
Hou de webshop in de gaten om niets te missen.
 
december cadeaumaand  

We helpen u graag met enkele cadeautips voor de Kerst. Mooie sjaals bijvoorbeeld, zowel bij Oska als Sirene nu met 30 % korting.

Of sieraden van Margo Ramp, buitengewoon mooie hangers en ringen van prachtige natuurlijke materialen en giethars.
  sieraden van JianHui
Nieuw in de collectie zijn de kettingen van de uit China afkomstige en in Londen gevestigde kunstenaar JianHui. Zijn kettingen worden met de hand gemaakt van de mooiste en duurzaamste materialen. Heel bijzonder zijn de kettingen gemaakt van 10 strengen van kleine houten blokjes met daartussen kleine glazen kraaltjes die samen een grote ketting vormen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, de een nog schitterender als de ander.
  kettingen van Annemieke Broenink
En natuurlijk zijn er de kettingen van rubber en elastiek van Anemieke Broenink. Elke outfit wordt een feest met een ketting van Annemieke.
  hoeden en baretten van Wil Kooman
En net als vorige winter hebben we ook dit jaar een bijzondere collectie hoeden en baretten van Wil Kooman.

Laat de winter nu maar komen !
 
elke maandag actiedag bij OSKA Rotterdam en Sirene
De maandagen in onze winkel aan de Nieuwe Binnenweg worden lekker druk sinds we begonnen zijn met de speciale maandag-actie-kortingen.

Elke maandag is er een andere spectaculaire actie. En dat blijkt aan te slaan. Elke zondagavond melden we op de homepage van de websites van Oska en van Sirene wat de actie van de daarop volgende maandag wordt.   
 
English summary

OSKA online sale has started, as of now 30 % discount on the wintercollection 2015 in our webshop.

And ....the first part of the new spring 2016 collection has arrived and is online now. I can assure you: this is the best collection I have seen since I started selling OSKA in 2006 !
We expect the rest to arrive in the coming weeks so check out the webshop for new arrivals.

We like to help you with shopping for Christmas gifts. Scarfs are at a 30 % discount now. New in our collection: wooden necklaces by the London based, Chinese artist JianHui.
The collourfull rubber necklaces by Annemieke Broenink are garanteed to liven up any party ! And with the warm and stylfull hats by Wil Kooman winter can come !

Reminder: every Monday special discount in our shop at the Nieuwe Binnenweg.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Sirene
Sirene
OSKA Rotterdam
OSKA Rotterdam